Om Sofia

Sofia Åström profilbild

"Ett ögonblicks verk"

Inget bröllop är för stort eller för litet för mig. Jag vill att er stora dag ska bli fantastisk och genom att inte iscensätta porträtt eller situationer kan jag vara närvarande och fånga de små men viktiga ögonblicken.

Att få träffa er i god tid innan bröllopsdagen är betydelsefullt för att låta mig lära känna er och få veta vad ni tycker är extra viktigt med er dag. Ni får också möjlighet att känna er avslappnade tillsammans med mig. Jag kan då på bästa möjliga sätt uppfylla era önskemål och fånga era viktigaste ögonblick när den stora dagen kommer.

Vem är Sofia?
Foto har alltid varit stort för mig, ända sedan jag var liten och gav ut min egna tidning i familjen, Åströmsbladet, där jag agerade både journalist och fotograf. Dessutom har jag växt upp i en blomsterfamilj, så bröllop har alltid funnits i min omgivning. Detta ledde till att jag började intressera mig för fotografering och att ta ögonblicksbilder. Till sist bestämde jag mig för att ta en masterexamen i Sundsvall inom dokumentärfotografi, för att utveckla mitt intresse och mitt sätt att berätta historier genom bild.

Jag utgår från Stockholm och Skåne men att jobba med dokumentärfotografi låter mig besöka världens alla hörn och jobba med projekt som ligger mig varmt om hjärtat. Därför är det inte omöjligt för mig att även fota bröllop världen över.

Hör av er om ni går i bröllopstankar eller undrar något annat!

Åström Wedding Logo